Logo

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapslifestyle fotoshoot

Time to shine

Tijdens de zwangerschapsshoots staat liefde centraal: de liefde voor het nieuwe leven dat groeit in jouw buik, de liefde tussen jou en je partner en de liefde voor jullie gezin. We creëren een ontspannen en intieme sfeer waarin we de bijzondere momenten van jullie zwangerschap vastleggen. Een blijvende herinnering aan een liefdevolle tijd.

Lekker de natuur in

Tijdens de  fotoshoot gaan we lekker de natuur in. Omgeven door rust en stille om een prachtige herinneringen te maken.

Wanneer boeken?

Meestal plan ik een zwangerschapsshoot tijdens de 28 en 36 weken in. Dit kunnen we vooraf boeken maar vaak heb ik last minute nog tijd

Spontane momenten

Tijdens de zwangerschaps fotoshoot leg ik jullie liefdevolle en spontane momenten vast. Niet te veel poseren, enkel wat  tips. Ook broertjes en zusjes zijn van harte welkom tijdens de fotoshoot

“Capture moments.”

TARIEF

Lifestyle

Zwangerschaps Fotografie

€ 225,-

Boek hier je
zwangerschaps lifestyle shoot

“Making memories”

Werkwijze

Tijdens de Zwangerschaps fotoshoot

Wat kun je verwachten?

We plannen de zwangerschapsshoot in als je ongeveeer 28 weken en 36 weken zwanger bent. WE gaan lekker de natuur in en na de shoot mogen jullie een eigen selectie maken en zodra ik de foto's bewerkt heb zullen ze te downloaden zijn in een prachtige online galerij.

Qualitytime

Ik vind het leukste om echte momenten vast te leggen. Let tijdens de shoot vooral niet te veel op mij. Laat de liefde stromen, kijk elkaar aan, maak elkaar aan het lachen en geef elkaar kusjes. Je mag lekker jezelf zijn tijdens zwangerschapsfotografie het gaat om jullie!
Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot natuur