Logo

Bevalbad huren

Je eigen bubbel en natuurlijke pijnstilling

Flow like water

Lekker in jouw eigen bubbel in het water. Het bevalbad heeft voor jou tijdens de bevalling nog veel meer voordelen. Water en warmte is een natuurlijke pijnstillen.  Dit betekend dat je een bevalbad niet alleen kan gebruiken om in te bevallen maar ook als natuurlijke pijnbestrijding om de weeën op te vangen. Als jij in het water zit voel je je gewichtloos terwijl dat bij jouw kleine in je buik niet zo is en daar blijft de zwaartekracht gewoon zijn werk doen

Klein en groot bad te huur

Er zijn twee formaten waaruit je kan kiezen als je een bad wilt huren. Heb jij een kleine woning en wat minder ruimte? Of vind je het heerlijk dat je veel ruimte hebt? Alles is mogelijk.

Wanneer boeken?

Hoe eerder hoe meer kans dat de baden nog niet verhuurt zijn. Wil je weten of er nog een bad te huur is. Neem dan zeker even contact op via de knop hieronder.

Alles wat je nodig hebt zit erbij!

Het is een totaal pakket, van een nieuw hygiënisch pakket, lampjes voor onder de hoes tot alle informatie over het opzetten en afbreken van het bad.

TARIEF

Huren

Bevalbad

€ 155,-

Bevalbad Zevenaar

Huur hier
jouw bevalbad

De verhuur van het bad is pas definitief als je een bericht terug gehad hebt met hierin een bevestiging. Het kan namelijk zijn dat de baden allemaal al verhuurt zijn!

Veel gestelde vragen

over bevalbaden

Yes! Het kan natuurlijk zijn om wat voor reden dan ook dat het bevalbad niet gebruikt wordt! 

Hier zitten dan we wat voorwaardes aan vast. Dat betekend dat het hele hygiënische pakket nog helemaal in de verpakking zit. Is deze opengemaakt of gebruikt dan is het niet mogelijk om nog geld terug te krijgen. 

Is het bad niet gebruikt dan krijg je €60,- retour mits het hygiënische pakket nog helemaal dicht is. 

Het bad wordt gereserveerd voor jou vanaf wek 37 tot week 42.

Het ligt een beetje aan hoever je van Zevenaar af woont of ik hem langsbreng/ophaal of dat het bad verstuurd zal worden.

Natuurlijk als allereerst het bad zelf. 

Dan hebben we nog de het pakket wat ook weer retour moet en hierin zit:

 • Pomp voor het opblazen
 • Meerdere kraankoppelingen zodat het altijd past op de kraan
 • Waterbestendige lampjes voor ONDER de hoes
 • Informatie over hoe het bad op te zetten en weer op te bergen

Dan hebben we nog het hygiëne pakket.

 • Nieuwe binnenhoes
 • Nieuwe waterslang (10m)
 • Nieuwe dompelpomp
 • Nieuwe thermometer
 • Nieuw schepnetje
 • Nieuw antislip matje
 • Nieuwe Vloerbeschermer
 • 1 paar lange gynaecologische handschoenen

Vul eerst het bad met water (lichaamstemperatuur) tot aan de minimum streep (die zit op de hoes)

Laat de slang in het bad hangen en vervolgens kan je warm water toevoegen als dit nodig is. En moet er een beetje water uit is dit handig te doen met een emmer.

En dan hebben we nog een andere optie. Je kan ook elk half uur/uur een waterkoker heet water in het bad. (Let wel goed op waar je dit water giet en voorkom brandwonden!)

Wanneer jij dat wilt! Het kan heerlijk zijn tijdens de ontsluitingsweeën. Dan kan het warme water heerlijk voor verlichting zorgen en er voor zorgen dat jij lekker kan ontspannen.

Ga dan elke 2 uur ongeveer even een kwartiertje uit bad om het verlichtende effect te behouden. Na dat kwartiertje kan je weer lekker in het bad stappen en zal het water weer werken als een natuurlijke pijnstilling. 

Je kan natuurlijk ook in bad bevallen! Zorg dan dat het bad goed op lichaamstemperatuur is.

Bevalbad Doetinchem