Logo
Janna tekst
Janna

Laat ik mijzelf eens even voorstellen. Ik ben Janna en getrouwd met Tom, we wonen in Zevenaar samen met onze  katten Blue en Teddy en hond Lotje. Momenteel ben ik doula, en bezig met mijn bedrijf uit te breiden met geboortefotografie. Hiernaast vind ik het ook super leuk om mommy’s en daddy’s to be, en newborn baby’s voor de camera te hebben.

Het is niet dat ik vroeger als klein kind al wist wat ik precies wou worden. Ik ben ook na mijn VMBO opleiding richting handel en administratie iets heel anders gaan doen namelijk de bakkerij opleiding in Wageningen. Één ding wat mij wel altijd heeft aangesproken is het ondernemerschap. Vroeger vond ik het al heel leuk om winkeltje te spelen of bedacht ik bedrijven die ik kon openen.

Achteraf gezien vond ik zwangerschappen en het lichaam altijd al heel interessant. Ik ben zorgzaam, wil graag dat mensen het naar hun zin hebben en niks te kort komen. Ook ben ik iemand die heel creatief is, ben altijd met mijn handen bezig en vind het leuk om nieuwe dingen te bedenken. Naar lang zoeken wat ik precies wou doen en waar dit allemaal samen kwam. Tot ik las wat een doula was. Eigenlijk komt hier alles in samen en daardoor voelde ik meteen dat dit was wat ik moest gaan doen. Ik ben naar de open dag geweest van de opleiding en heb me daarna meteen aangemeld. Daarna begonnen met mijn doulapraktijk te openen en toen dat stond ook begonnen aan mijn carrière tot (geboorte)fotograaf.