Jouw persoonlijke cheerleader die er is voor jou. Tijdens de zwangerschap om te helpen met voorbereiden en een vast gezicht tijdens de bevalling.

Naast dat ik de lampjes en kaarsjes meeneem tijdens de bevalling kijken we naar wat jij nodig hebt om jouw droombevalling te kunnen realiseren.

Doula Zevenaar
Hoe ga ik te werk

Contact via telefoon of mail

Als jullie net zo enthiousiast zijn over een doula als ik stuur gerust een berichtje. We kunnen dan een datum prikken om een kennismakingsgesprek te plannen.

Kennismakingsgesprek

Een gesprek om elkaar te leren kennen. Wat verwachten jullie van mij, wat zijn jullie wensen. Tijdens dit gesprek vertel ik jullie ook wat ik jullie ook allemaal kan bieden.

Geboorte wensen bespreken

Hier gaan we samen kijken naar wat jullie wel of juist niet willen tijdens de bevalling. Jouw geboorte wensen zijn natuurlijk super belangrijk. Ook gaan we het hebben over verschillende mogelijkheden voor tijdens de bevalling.

Laatste gesprek voor de bevalling

Nu is het bijna zo ver. We gaan deze keer kijken naar het bevallingsplan Zorgen dat alles duidelijk is. Ook kunnen we oefenen met de rebozo en tegendruk. Ook een zwangerschapsmassage is mogelijk als dat gewenst is.

Van tevoren bespreken we het moment dat jullie mij bij de bevalling willen hebben. Als jullie tijdens de bevalling vragen hebben kunnen jullie bij mij terecht. Ik creëer rust als dat nodig is en bied ondersteuning.

Kraambezoek

Na de bevalling kom ik op kraambezoek. Ik ben dan erg benieuwd hoe jullie de bevalling hebben ervaren. Ook neem ik voor jullie een geboorteverslag mee met eventuele foto's van de bevalling.