Logo

Newborn fotografie

Newborn Lifestyle Photoshoot

Hello little one

We horen het overal, ze worden zo snel groot. Dus laten we de tijd even stil zetten. De liefde tussen jullie vastleggen zodat je prachtige babyfoto’s hebt om te koesteren. Ik hou ervan om jullie connectie, de kleinste details en de lieve lachjes vast te leggen tijdens een newborn photoshoot. Lekker bij jullie thuis zoeken we de leukste hoekjes op  zodat jullie nergens heen hoeven. Wel net zo lekker in de eerste maand met een pasgeboren baby’tje

Lekker bij jullie thuis

Een newborn photoshoot doe ik vaak in de slaapkamer van de ouders en van de baby. Daarnaast kunnen we altijd kijken of er nog meer knusse plekjes in het huis te vinden zijn.

Wanneer boeken?

Tijdens de zwangerschap boeken de meeste ouders al een lifestyle baby fotoshoot om zeker te zijn van een plekje.  

Spontane momenten

Tijdens de newborn photoshoot leg ik jullie liefdevolle en spontane momenten vast. Niet te veel poseren, enkel wat  tips. Ook broertjes en zusjes zijn van harte welkom tijdens de newborn shoot

“Capture moments.”

TARIEF

Lifestyle

Newborn Fotografie

€ 225,-

babyfotografie zevenaar

Boek hier je
Newborn lifestyle shoot

“Making memories”

Werkwijze

Tijdens de BABY fotoshoot

Wat kun je verwachten?

We nemen echt de tijd, voeden of een luier verschonen tijdens de newborn photoshoot is heel normaal. Na de shoot mogen jullie een eigen selectie maken en zodra ik de foto's bewerkt heb zullen ze te downloaden zijn in een prachtige online galerij.

Qualitytime

Ik vind het leukste om echte momenten vast te leggen. Let tijdens de shoot vooral niet te veel op mij. Laat de liefde stromen, kijk elkaar aan, maak elkaar aan het lachen en geef elkaar kusjes. Je mag lekker jezelf zijn tijdens newbornfotografie het gaat om jullie!
Newbornshoot-dichtbij
Newbornfotografie
Newborn fotoshoot
Newborn shoot